Big Farm

 2014.05.10. 15:34

A Goodgame stúdió egyik legkiemelkedőbb játékát mutatom ma be nektek. A játék egy ingyenesen, böngészőben játszható farmos játék, amely az egyik legjobb játék a piacon. Minden héten újdonságokkal várja a játék a világ különböző részeiről a játékosokat. A Big Farm játékban nem egyszerűen csak veteményezned kell és learatnod a megtermett zöldségeket, gyümölcsöket, hanem különböző változatos és izgalmas küldetések is várnak rád a játékban.

A játék egy rövid regisztrációt követően már játszható is. Játssz te is a több ezer magyar játékossal, építsd fel álmaid farmját, és légy részese ennek az őrületnek a Goodgame Big Farm játékban. A játék rengeteg meglepetést és izgalmat tartogat, és természetesen ezt teljesen ingyenesen teszi. A farmos játék 100%-osan magyar nyelvű, és ha bármi gondod van a játékban, a készítőkkel is magyar nyelven tudsz értekezni!

Kattints a képre, a játék indításához!

big_farm.jpg

Címkék: online játékok ingyenes játék farmos játékok ingyenes játékok gazdálkodós játékok goodgame friv friv játékok big farm goodgame játék big farm játék goodgame big farm farmos játék big farm indítás big farm online

A bejegyzés trackback címe:

https://kizi.blog.hu/api/trackback/id/tr196147211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása